KPSS trafiği Ağrı'da yolları kilitledi: Sürücüler santim santim ilerledi
Ağrı'da KPSS nedeniyle sınav merkezlerinin bulunduğu bölgelerde trafik yoğunluğu yaşanırken, sınavın sona ermesiyle aynı anda yollara çıkan araçlar uzun kuyruklar oluşturdu sürücüler dar yollar ve devam eden çalışmalar nedeniyle trafikte güçlükle ilerledi.
Haberin Özeti
- • Ağrı'da Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonrası adaylar ve sürücülerin yollara çıkmasıyla kent trafiği yoğunlaştı, uzun kuyruklar oluştu. Dar yollar, devam eden yol çalışmaları ve yoğun yaya trafiği nedeniyle araçlar sınav merkezleri çevresinde santim santim ilerleyebildi. Vatandaşlar, normalde dakikalar süren yolu bir saatte aştıklarını belirterek, sınav günleri için önceden trafik planlaması yapılmasını talep etti.
Vatandaşlar, kentte devam eden yol çalışmalarının ve trafik düzenlemelerinin özellikle KPSS gibi merkezi sınavların yapıldığı günler, okulların giriş-çıkış saatleri ve mesai bitimi gibi yoğun zamanlar dikkate alınarak planlanmasını istedi.
Kent merkezinde araç sayısının arttığı saatlerde dar yollar, yol çalışmaları, park edilen araçlar ve yaya hareketliliğinin aynı anda yoğunlaşması ulaşımı güçleştirirken, KPSS sonrasında ortaya çıkan trafik tablosu Ağrı’daki ulaşım sorununu bir kez daha gündeme taşıdı.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Ağrı'da eğitim seferberliği köy okullarında sürüyor
Diyadin'de ekranlar kapandı, kitaplar açıldı
Patnos'ta hayvancılara yüzde 72 hibe desteğiyle yemlik dağıtıldı
Ağrı'nın Patnos ilçesinde arıcılara kovan desteği sağlandı
Yolcu otobüsüne gizlenen uyuşturucuyu UZİ buldu! 6 kişi tutuklandı
Doğubayazıt’ta Ahmed-i Hani gururu! Başkan Geçit’ten Erdoğan’a teşekkür