• Haberler
  • Ağrı
  • Ağrı'da KPSS heyecanı başladı, 25 binada güvenlik önlemi alındı

Ağrı'da KPSS heyecanı başladı, 25 binada güvenlik önlemi alındı

Ağrı'da KPSS'ye giren adaylar sınav salonlarında ter dökerken, kent genelindeki 25 sınav binasında gerekli güvenlik tedbirleri uygulandı.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • Ağrı'da Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı yaşandı ve adaylar kamu kurumlarında görev almak için sınava girdi.
  • Sınavın huzurlu ve güvenli geçmesi amacıyla, Ağrı genelindeki 25 sınav binasında kapsamlı güvenlik tedbirleri uygulandı.
  • Ağrı Valiliği'nden yapılan açıklamada adaylara başarı dilenirken, Nüfus Müdürlüğü acil işlemler için açık bulunduruldu.

Ağrı’da Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı yaşandı. Kamu kurumlarında görev alma hedefiyle uzun süredir sınava hazırlanan adaylar, sabahın erken saatlerinden itibaren sınava girecekleri binalara geldi.

Kimlik ve sınava giriş belgeleri kontrol edilen adaylar, güvenlik işlemlerinin ardından salonlara alındı. Aday yakınları ise sınavın sona ermesini okul çevrelerinde bekledi.

25 sınav binasında tedbir alındı

Sınavın huzur ve güven içerisinde gerçekleştirilebilmesi amacıyla kent genelinde geniş kapsamlı önlem alındı. Ağrı Valiliği tarafından yapılan bilgilendirmeye göre sınav, 7’si üniversiteye ait fakülte binası, 18’i ise fakülte dışındaki eğitim kurumları olmak üzere toplam 25 binada gerçekleştirildi.

Sınav binaları ile çevresinde güvenliği sağlamak, adayların salonlara zamanında ve sorunsuz şekilde ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla ilgili kurumlar koordineli çalışma yürüttü.

Ağrı'da KPSS heyecanı başladı, 25 binada güvenlik önlemi alındı

Nüfus Müdürlüğü adaylar için açık tutuldu

Kimlik kartını kaybeden, kimlik belgesinde sorun yaşayan ya da sınav öncesinde acil işlem yaptırması gereken adayların mağdur olmaması için Ağrı İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü sınav günü açık bulunduruldu.

Uzun süren hazırlık döneminin ardından sınava giren adaylar, belirlenen süre içerisinde soruları yanıtlayarak kamu personeli olma hedefi doğrultusunda başarı elde etmek için ter döktü.

Ağrı Valiliğinden açıklama

Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kamu Personel Seçme Sınavı’na (KPSS) katılacak tüm adaylar için sınav başladı.

Gelecek hedefleri doğrultusunda emek veren adaylarımızın, bilgi ve birikimlerini en iyi şekilde yansıtacakları bir sınav geçirmelerini temenni ediyoruz.

Sınav günü İl Merkezimizde, adaylarımızın ihtiyaç duyabilecekleri işlemler için Nüfus Müdürlüğümüz açık bulundurulacaktır. Sınav güvenliğinin sağlanması amacıyla ise 7’si üniversite fakülte binası, 18’i fakülte dışındaki eğitim kurumları olmak üzere toplam 25 sınav binasında gerekli tedbirler alınmıştır.

Tüm adaylara başarılar diliyoruz.”

Ağrı'da KPSS heyecanı başladı, 25 binada güvenlik önlemi alındı

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme