Konut Alacaklara Müjde: Sıfır Faizli Destek Kredisi Geliyor!

Konut Alacaklara Müjde: Sıfır Faizli Destek Kredisi Geliyor!
Emlak Katılım Bankası, ev sahibi olma hayali kuran fakat faiz yükü altına girmek istemeyen bireylere müjdeli bir haber verdi.

Evinizi Faizsiz Finanse Edin

Emlak Katılım Bankası, ev sahibi olma hayali kuran fakat faiz yükü altına girmek istemeyen bireylere müjdeli bir haber verdi. Uzun bir aradan sonra hükümetin desteğiyle faaliyetlerine katılım bankası olarak devam etme kararı alan Emlak Bankası, inşaat ve emlak sektörüne destek olmayı hedefliyor. Özellikle ev sahibi olmak isteyenler için düzenlediği kampanya ile yeni bir başlangıç yapıyor.

Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası Detayları

Emlak Katılım Bankası'nın tanıttığı "Gönlüne Göre Konut Finansmanı" programı kapsamında, katılımcılara eşsiz bir finansman çözümü sunuluyor. Bu program, peşinat biriktirmekte zorlanan veya finansman yükünün ağır olmasından dolayı ev almayı erteleyen kişilere hitap ediyor. Katılımcılar, öncelikle bir peşinat biriktirme sürecine giriyorlar. İstediği vade ve miktar biriktiğinde, sıfır veya uygun kâr oranıyla ev finansmanı elde edebiliyorlar. Bu süreç, Mobil veya İnternet Bankacılığı üzerinden kolaylıkla yönetilebiliyor ve katılımcılara herhangi bir kısıtlama getirilmiyor. İstediği zaman sisteme birikmiş parasını ve elde ettiği net kârı alıp sistemden çıkabiliyorlar.

Faizsiz Ev Sahibi Olma Süreci

Bu avantajlı finansman paketiyle, ev sahibi olmak isteyen bireyler öncelikle Emlak Katılım Bankası'nda bir hesap açıyor ve bu hesapta düzenli olarak para biriktiriyorlar. Biriken para ve kâr, herhangi bir anda çekilebiliyor ve sistemden ayrılmak serbest bırakılıyor. Hesapta belirlenen peşinat miktarı biriktiği anda, hesap sahibi faizsiz konut finansmanı kullanma hakkı kazanıyor. Bu program, vatandaşlara birikim yaparak ev sahibi olma imkanı sunarken, faizsiz finansmanın kapılarını aralıyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.