Kocaeli’de Ağrılılar güçlenmeye devam ediyor

Kocaeli’de Ağrılılar güçlenmeye devam ediyor
Kocaeli’de sayısı her geçen gün artan Ağrılılar birlikteliklerini güçlendirmeye devam ediyorlar.

Kocaeli’de sayısı her geçen gün artan Ağrılılar birlikteliklerini güçlendirmeye devam ediyorlar.

Kocaeli Körfez’de uzun süredir hazırlıkları devam eden Körfez Ağrılılar Derneği ilçede faaliyet gösteren hizmet binasının mülkünü alarak açılış töreni düzenlendi.

Yeni hizmet binasında çalışmalarına Dernek Başkanı Nurettin Kaplan, bu günün önemine dikkat çekerek tüm Ağrılılara teşekkür etti.

Kurumsal ciddiyet ve sürdürülebilirlik konusunda taviz vermeden çalışma yürüteceklerini ifade eden Kaplan “Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği olarak yeni almış olduğumuz dernek mülkümüzün açılışın törenine bizleri yalnız bırakmayarak programa katılım sağlayan sevincimize ve coşkumuza ortak olan ve bizleri onurlandıran; Kocaeli Milletvekilimiz Hemşehrimiz Sn. Cemil YAMAN’a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN’a, Körfez Belediye Başkanımız Sn. Şener SÖĞÜT’e, Dilovası Belediye Başkanımız Sn. Hamza ŞAYİR’e, Siyasi Partilerimizin İl ve İlçe Başkanları ve Yönetimlerine, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Kent Konseyi Başkanlarına, Konfederasyon, Vakıf, Federasyon, STK başkan ve yönetimlerine, Oda Başkanları ve yöneticilerine, Daire Başkanlarına, Kurum Müdürlerine, Belediye Meclis Üyelerine, Belediye Başkan Aday Adaylarına, Muhtar ve Muhtar Adaylarımıza, İş insanlarımıza, tüm Kıymetli Hemşehrilerimize ve Değerli Basın Mensuplarımıza, hülasa açılışımıza katılım sağlayan tüm davetlilerimize ve programımıza katılamayan ancak çelenk ve çiçeklerini gönderen kıymetli davetlilerimize ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız. Yeni yerimizin onların gerçek sahibi tüm Ağrılılara hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

korfez1.jpg

korfez2.jpg

korfez3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.