İstanbul'daki iş kazası Ağrı'yı yasa boğdu

Beylikdüzü'nde bir inşaatta çalışırken yüksekten düşen 21 yaşındaki Ağrılı Azat Nagaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • İstanbul Beylikdüzü'nde bir inşaatta yüksekten düşen 21 yaşındaki Ağrılı Azat Nagaş, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
  • Genç işçinin trajik ölümü, Ağrı'daki ailesi ve yakınlarını yasa boğarken, düşüş nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.
  • Polis ve ilgili kurumlar olayla ilgili kapsamlı incelemelerini sürdürürken, iş güvenliği kurallarının uygulanıp uygulanmadığı araştırılıyor.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde meydana gelen iş kazası, Ağrı'yı yasa boğdu. İnşaatta çalıştığı sırada yüksekten düşen Ağrı nüfusuna kayıtlı 21 yaşındaki Azat Nagaş, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, Beylikdüzü'nde yapımı devam eden bir inşaatta çalışan Azat Nagaş, henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybederek yüksekten zemine düştü. Kazayı gören çalışma arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan genç işçi, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Acı haberin Ağrı'daki ailesine ulaşmasının ardından yakınları büyük üzüntü yaşadı. Genç yaşta hayatını kaybeden Azat Nagaş'ın vefatı, ailesi, akrabaları ve sevenlerini yasa boğdu.

Olayın ardından polis ekipleri ile ilgili kurumlar tarafından iş kazasının meydana geliş nedeninin belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldı. Soruşturma kapsamında inşaatta görev yapan yetkililerin ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.

İş güvenliği kurallarının uygulanıp uygulanmadığı ile kazanın kesin nedeninin yapılacak teknik inceleme ve hazırlanacak bilirkişi raporunun ardından netlik kazanacağı bildirildi.

İstanbul'daki iş kazası Ağrı'yı yasa boğdu

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme