Ağrı
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
-1°
Karaköse Haber | Iğdır | Iğdır İl Özel İdaresi ve Karakoyunlu Belediyesi’nden Ortak Asfalt Çalışması

Iğdır İl Özel İdaresi ve Karakoyunlu Belediyesi’nden Ortak Asfalt Çalışması

Iğdır İl Özel İdaresi ile Karakoyunlu Belediyesi’nin protokolü kapsamında ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Iğdır İl Özel İdaresi ile Karakoyunlu Belediyesi’nin protokolü kapsamında ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Iğdır İl Özel İdaresi ile Karakoyunlu Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında, ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda başlatılan asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Karakoyunlu Kaymakamı Fatih Erdoğan, Belediye Başkanı Bayramali Ballı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Kasım Çarman ve ilgili birim müdürleri, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

3.300 Metrelik Yolun 2.000 Metresi Tamamlandı

Genel Sekreter Yüksel Kasım Çarman yaptığı açıklamada, planlanan 3.300 metrelik asfalt yolun 2.000 metrelik kısmının tamamlandığını belirtti. Çalışmaların belirlenen program doğrultusunda titizlikle sürdüğünü ifade eden Çarman, bu yıl talepte bulunan 5 belediye ile Iğdır merkez ve 3 ilçe köylere hizmet götürme birliğine bağlı KÖYDES kapsamındaki BSK asfalt kaplama ve yama işlemlerinin İl Özel İdaresi’nin iş gücü ve makine parkıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

2025 Yılında Rekor Üretim ve Hizmet

İl Özel İdaresi’ne ait tesislerde 2025 yılı içerisinde büyük bir üretim kapasitesine ulaşıldı. Bu kapsamda:

105.400 ton asfalt,

69.690 ton PMT,

40.535 ton agrega
satışı yapılarak önemli bir hizmet altyapısı oluşturuldu.

Ayrıca yürütülen faaliyetlerle, hem İl Özel İdaresi programı hem de diğer kamu kurum ve kuruluşlarının talep ve ihtiyaçları doğrultusunda 55 kilometre BSK asfalt, 320 kilometre asfalt bakım ve onarım çalışması tamamlandı.

Yetkililer, Karakoyunlu ilçe merkezinin daha konforlu, güvenli ve düzenli bir ulaşım ağına kavuşması için çalışmaların aynı kararlılıkla süreceğini vurguladı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...