Iğdır Belediyesi'nden Önce İcraat Sonra Ziyaret Anlayışıyla Esnaf Buluşmaları
Iğdır Belediyesi, eş başkanlar, eş başkan yardımcısı ve meclis üyelerinin katılımıyla İrfan, Şamil ve Rıza Yalçın caddelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Iğdır Belediyesi, “Önce icraat sonra ziyaret” anlayışıyla sürdürdüğü esnaf buluşmalarına devam ediyor. Eş başkanlar, eş başkan yardımcısı ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, İrfan Caddesi, Şamil Caddesi ve Rıza Yalçın Caddesi üzerindeki esnaflar ziyaret edildi.
Ziyaretlerde esnafın talep ve sorunları dinlenirken, çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye yönetimi, kentin ekonomik ve sosyal yaşamının önemli bir parçası olan esnaflarla sürekli iletişim halinde olmaya devam edeceklerini belirtti.
Iğdır Belediyesi Basın Servisi
Bakmadan Geçme





