Ağrı
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
-1°
Karaköse Haber | Gündem | Pülümür’de deprem paniği

Pülümür’de deprem paniği

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ekipler bölgede saha taraması yaparken, ilk belirlemelere göre herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmedi.

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ekipler bölgede saha taraması yaparken, ilk belirlemelere göre herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmedi.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde bugün saat 15.34’te hissedilen yer sarsıntısı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından 4,2 büyüklüğünde olarak açıklandı. AFAD’ın verilerine göre deprem yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti. İlçe genelinde ve çevre yerleşimlerde hafif şekilde hissedilen sarsıntının ardından resmi birimlerin sahada incelemelerine başladığı bildirildi.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, depremin hemen ardından ilgili ekiplerin gerekli kontrolleri gerçekleştirmek üzere sahaya yönlendirildiği belirtildi. Açıklamada, ilk taramalarda can ve mal kaybına yönelik herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı ifade edildi. Valilik tarafından yapılan bilgilendirmede şu ifadeler yer aldı:
“Depremin ardından ekiplerimiz tarafından saha taramaları başlatılmış olup çalışmalar devam etmektedir. Vatandaşlarımız tarafından da kurumlarımıza şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 112 Acil Çağrı Merkezimiz 7/24 hizmet vermektedir.”

Yetkililer, bölgede artçı sarsıntı ihtimaline karşı vatandaşların resmi kurumların bilgilendirmelerini takip etmeleri gerektiğini vurguladı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...