Gonca Vuslateri kızına ne isim verdi? Gonca Vuslateri doğurdu mu?

Gonca Vuslateri kızına ne isim verdi? Gonca Vuslateri doğurdu mu?
Gonca Vuslateri doğurdu mu? Gonca Vuslateri kızına ne isim verdi?

Gonca Vuslateri'nin Mutlu Anı: Bebek ve İsim Seçimi

Gonca Vuslateri doğurdu mu? Gonca Vuslateri kızına ne isim verdi? Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'nin doğum haberi sevinç ve heyecanla karşılandı. Vuslateri'nin kızına verdiği isim ise merak konusu oldu.

Mutlu Haber ve İsim Seçimi

Geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturan başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, ilk bebeğini kucağına aldı. Bu mutlu haberle birlikte merak edilenler arasında Vuslateri'nin kızına hangi ismi verdiği yer alıyor.

Doğum ve İsim Tercihi

İstanbul'daki özel bir hastanede gerçekleşen doğumda Gonca Vuslateri, kızına Asya adını verdi. Doğumun ardından stüdyoyu ziyaret eden oyuncu Başak Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Asya bebek hoş geldin… Ne çok bekledik seni" ifadelerini kullandı.

Özel Anılar ve Evlilik Süreci

Mart ayında Levent Bey ile nikah masasına oturan Gonca Vuslateri, evliliği ve bebek haberini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Evlilik sürecine dair duygularını paylaşan Vuslateri, "Bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik. En çok kadınların, sakın karıştırılmasın 'kadınların' linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu" ifadelerini kullanmıştı.

Bebek Heyecanı ve Aile Mutluluğu

Gonca Vuslateri ve Levent Bey'in bebekleriyle birlikte yaşadıkları mutluluk, sevenleri ve takipçileri tarafından sevinçle karşılandı. Çiftin ailelerinden ve sevenlerinden gelen tebrik mesajları da sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Bebek Haberi ve İsim Seçimi

Gonca Vuslateri'nin doğum yapması ve kızına Asya adını vermesi, sevenlerini sevince boğdu. Vuslateri ailesi olarak yeni bir hayata başlayan oyuncu, sosyal medya hesaplarından da bebeklerinin ilk fotoğraflarını paylaşarak mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.