Garanti BBVA Kartı Olanlara 3.000 TL Verilecek! Bu Fırsatı Kaçırmayın, 30 Nisan'a Kadar Başvurunuzu Yapabilirsiniz!

Garanti BBVA Kartı Olanlara 3.000 TL Verilecek! Bu Fırsatı Kaçırmayın, 30 Nisan'a Kadar Başvurunuzu Yapabilirsiniz!
Garanti BBVA, yeni müşterilerine özel olarak 3 bin TL'ye kadar bonus veren bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 1 Nisan'da başladı ve 30 Nisan'a kadar devam edecek.

Kampanya detaylarına göre, Garanti BBVA müşterisi olan ve belirli kredi kartı başvurusunu onaylanan kişiler, yapacakları alışverişlerle bonus kazanabilecekler. Kazanılan bonuslar, 1000 TL'lik alışverişlerde 1000 TL, sonraki her 1000 TL'lik alışverişte ise 500 TL olacak şekilde toplamda 3000 TL'ye kadar çıkabilecek.

Bonus Kazanım Süreci ve Kullanım Tarihleri

Bonuslar, 4 Haziran ile 4 Temmuz 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek. Ancak, kullanılmayan bonuslar 5 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacak. Her müşteri, kampanya bazında en fazla 3000 TL bonus kazanma hakkına sahip olacak.

Kampanya Koşulları ve İstisnalar

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurularını Garanti BBVA Mobil veya ilgili web siteleri üzerinden yapmaları gerekiyor. Ancak, belirli ödeme talimatları, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, nakit avans işlemleri ve bazı kart türleri kampanya kapsamı dışındadır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.