Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar Erzincan'da Bayramlaştı: Gabar'da Rekor Kıracağız

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar Erzincan'da Bayramlaştı: Gabar'da Rekor Kıracağız
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'da düzenlenen bayramlaşma programında Gabar'da Türkiye'nin en kaliteli petrolünü ürettiklerini ve yarın üretimde bir rekor kırılacağını açıkladı.

Bakan Bayraktar, Erzincan Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, Gabar'da Türkiye'nin en kaliteli ve en yüksek miktardaki petrolünü ürettiklerini belirtti. Yarın Gabar'da bir rekor kırılacağını dile getirdi.

İliç'teki Maden Faciası ve Devletin Gayretleri

Konuşmasında 13 Şubat'ta İliç'te meydana gelen maden kazasına da değinen Bayraktar, devletin bu konuda büyük gayret gösterdiğini ve olayın ardından hemen olay yerine intikal ettiklerini vurguladı.

Erzincan'a Yeni İstihdam ve İş İmkanları

Erzincan'ın enerji ve maden kaynakları bakımından önemli bir şehir olduğunu söyleyen Bakan Bayraktar, önümüzdeki dönemde buraya daha çok istihdam ve iş imkanı getireceklerini ifade etti.

Yeniden Seçilen Belediye Başkanına Destek

Seçimlerin ardından yeniden Erzincan Belediye Başkanı seçilen Bekir Aksun'u da ziyaret eden Bakan Bayraktar, belediyenin projelerine destek olacaklarını ve Erzincan'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışacaklarını belirtti.

Türkiye'nin Enerji Bağımsızlığı ve Yenilikler

Son olarak Türkiye'nin enerji bağımsızlığını sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını ve Gabar gibi yerlerde petrol üretiminin artık güvenli olduğunu vurgulayan Bakan Bayraktar, Türkiye'nin her alanda yeniliklerle yoluna kararlılıkla devam ettiğini söyledi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.