Dünyanın en 'Çapkın' ülkesi neden Türkiye oldu?

Dünyanın en 'Çapkın' ülkesi neden Türkiye oldu?
World Population Review'ın gerçekleştirdiği araştırmaya göre dünyanın en 'çapkın' ülkeleri sıralandı ve Türkiye bu listede zirveye yerleşti.

Araştırmaya göre Türklerin ortalama olarak 14 partnerle birlikte olduğu belirtilirken, bu sonuç birçok ülkeyi geride bıraktı.

Platformun açıklamasına göre, araştırmada çeşitli kaynaklardan elde edilen veriler incelendi ve Türkiye'nin bu çapkınlık sıralamasındaki yerini belirlendi. Daily Mail'in haberine göre, cinsellik konusunda daha liberal olduğu düşünülen ülkeler, Brezilya ve Fransa, sıralamada Türkiye'nin gerisinde kaldı. Brezilya ortalama 9 partnerle 25. sırada yer alırken, Fransa ise ortalama 8.1 partnerle 29. sıraya yerleşti.

Türkiye'nin ardından en 'çapkın' ülkeler listesinde Avustralya ikinci sırada yer alırken, ortalama bir Avustralyalının yaşamı boyunca 13.3 partnerle birlikte olduğu belirtiliyor. Yeni Zelanda, İzlanda ve Güney Afrika ise bu ülkeleri takip ediyor.

Araştırmada ABD'lilerin ortalama 10.7 partnerle, Çin'in ortalama 3.1 partnerle ve Hindistan'ın ortalama 3 partnerle yer aldığı görülüyor.

İşte dünyanın en 'çapkın' ülkeleri listesi:

  1. Türkiye (14.5 partner)
  2. Avustralya (13.3 partner)
  3. Yeni Zelanda (13.2 partner)
  4. İzlanda (13.0 partner)
  5. Güney Afrika (12.5 partner)
  6. Finlandiya (12.4 partner)
  7. Norveç (12.1 partner)
  8. İtalya (11.8 partner)
  9. İsveç (11.8 partner)
  10. İsviçre (11.1 partner)

Bu araştırma sonuçları, uluslararası kamuoyunda büyük ilgi uyandırmış durumda. Araştırmanın detayları ve sonuçları, Türkiye'nin bu konudaki lider konumunu vurguluyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.