Doğubayazıt'ta tırın deposuna gizlenmiş eroin ele geçirildi
Gürbulak Gümrük Sahası'nda tırın deposuna gizlenmiş 11 kilo 633 gram eroin ele geçirildi.
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde, Gürbulak Gümrük Sahası içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde ele geçirildi.
Ağrı İl Jandarma Komutanlığı, Gümrük Muhafaza ve Gümrük Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü (KİM) ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bir tır detaylı şekilde incelendi. Yapılan kontrollerde aracın Vebasto isimli deposuna gizlenmiş halde 11 kilo 633 gram eroin bulundu.
Olayla ilgili olarak tır şoförü gözaltına alındı. Şüphelinin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Güvenlik güçleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında sınır hattında yürütülen çalışmaların kesintisiz devam edeceğini vurguladı.
Uyuşturucunun yurtdışına çıkarılmak üzere hazırlanmış olabileceği değerlendiriliyor. Olayla ilgili soruşturma geniş çaplı olarak sürdürülüyor.
Bakmadan Geçme





