Doğubayazıt'ta Medeniyet Mektebi Kompleksi hizmete açıldı
Doğubayazıt'ta İyilik Derneği ve Gönüllü Dostlar Derneği tarafından hayata geçirilen Medeniyet Mektebi Kompleksi, bünyesindeki giyim butiği ve sosyal yaşam alanlarıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Haberin Özeti
- • Doğubayazıt'ta, Doğubayazıt İyilik Derneği ve Gönüllü Dostlar Derneği tarafından hayata geçirilen Medeniyet Mektebi Kompleksi törenle hizmete açıldı. Çiftepınar Mahallesi'ndeki kompleks, özellikle ihtiyaç sahipleri için giyim butiği, kitap kafe ve çeşitli sosyal-kültürel alanları barındırıyor. Doğubayazıt İyilik Derneği Başkanı Ömer Çiçek, bu kompleksin iyiliğin ve paylaşmanın buluştuğu bir yaşam merkezi olacağını vurguladı.
Açılışta yapılan konuşmalarda, dayanışma kültürünün güçlendirilmesi, ihtiyaç sahibi ailelere destek olunması ve gençlerin eğitim ile sosyal gelişimlerine katkı sunacak projelerin önemine vurgu yapıldı. Katılımcılar, kompleksi gezerek sunulacak hizmetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Yeni hizmete açılan giyim butiğinin, özellikle dar gelirli ailelerin temel giyim ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sunması amaçlanırken, Medeniyet Mektebi Kompleksi'nin de eğitim, kültür ve sosyal dayanışma faaliyetlerinin merkezi olması hedefleniyor.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Doğubayazıt’ta Kur’an kursu öğrencileri tarih ve maneviyatla buluştu
Ağrı’da köy okulları yeni eğitim yılına hazırlanıyor
Kızılay Doğubayazıt’tan ihtiyaç sahibi ailelere gıda desteği
Diyadin’de “ANLA&YAŞA” sohbetlerinde sosyal medyanın aileye etkileri konuşuldu
Ağrı ve İzmir’in lezzetleri aynı mutfakta buluştu
Ağrı’daki öğrenci yurtları yeni döneme hazırlanıyor