• Haberler
  • Ağrı
  • Doğubayazıt'ta iyilik hareketi için hazırlıklar başladı

Doğubayazıt'ta iyilik hareketi için hazırlıklar başladı

Doğubayazıt İlçe Müftüsü İsa Demirkaynak, vekaletle kurban organizasyonunda görev alan personelle bir araya gelerek hem 2025 yılındaki çalışmaları değerlendirdi hem de 2026 yılı hedeflerini paylaştı.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • Doğubayazıt İlçe Müftüsü İsa Demirkaynak, 2025 vekaletle kurban organizasyonunda görev alan personelle bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi.
  • Müftü Demirkaynak, 2025'teki başarılı organizasyon için personele teşekkür edip, faaliyetin dünya çapında bir iyilik hareketi olduğunu vurguladı.
  • Toplantıda, 2026 yılı vekaletle kurban organizasyonu için daha geniş kitlelere ulaşma ve bağış süreçlerini etkin yürütme hedefleri görüşüldü.

Doğubayazıt İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen yemekli programda, 2025 yılı vekaletle kurban organizasyonunda görev alan personeller bir araya geldi. Programa İlçe Müftüsü İsa Demirkaynak’ın yanı sıra müftülük personeli de katıldı.

Programda geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen vekaletle kurban organizasyonunun değerlendirmesi yapılırken, organizasyonda görev alan personelin özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür edildi. İlçe Müftüsü İsa Demirkaynak, Türkiye Diyanet Vakfı öncülüğünde yürütülen vekaletle kurban organizasyonunun yalnızca bir yardım faaliyeti olmadığını, aynı zamanda dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşan büyük bir iyilik hareketi olduğunu ifade etti.

Toplantıda halkın vekaletle kurban organizasyonuna gösterdiği yoğun ilginin memnuniyet verici olduğu belirtilirken, personelin sahada gösterdiği gayret ve fedakarlığın organizasyonun başarısında önemli rol oynadığı vurgulandı.

Programın devamında ise 2026 yılı vekaletle kurban organizasyonuna yönelik hazırlıklar, hedefler ve yürütülecek çalışmalar ele alındı. Yeni dönemde daha geniş kitlelere ulaşılması ve bağış süreçlerinin daha etkin yürütülmesi adına yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Personelin motivasyonunu artırmayı amaçlayan programda konuşan İlçe Müftüsü İsa Demirkaynak, emanet bilinciyle yürütülen bu hizmetin büyük bir sorumluluk taşıdığına dikkat çekti.

Doğubayazıt'ta iyilik hareketi için hazırlıklar başladı

İlçe Müftüsü İsa Demirkaynak yaptığı açıklamada, “Vekaletle kurban organizasyonu, milletimizin yardımlaşma ve paylaşma duygusunun en güzel örneklerinden biridir. Personelimizin gösterdiği gayret sayesinde geçtiğimiz yıl başarılı bir çalışma dönemi geçirdik. Dünyanın farklı coğrafyalarındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşan bu iyilik hareketinde emeği bulunan tüm personelimize teşekkür ediyorum. 2026 yılında da aynı azim, samimiyet ve sorumluluk bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Program, personellerle yapılan istişarelerin ardından sona erdi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme