Doğubayazıt T Tipi Cezaevi'nde Ramazan buluşması
Doğubayazıt T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda görev yapan yönetici ve personeller, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında ilçe protokolü ile bir araya geldi.
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda görev yapan yönetici ve personeller, düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Ramazan ayı vesilesiyle gerçekleştirilen programda birlik ve dayanışma mesajları verildi.
Ceza infaz kurumunda düzenlenen iftar yemeğine Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Eren Öztaş, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ulaş Taştan ve Doğubayazıt 4. Komando Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Emre Eker, Denetim Serbestlik Müdürü Muhlis Kaplan, Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Şen, Kızılay İlçe Başkanı Kemal Şahin katıldı.
Programda kurum yöneticileri ve personellerle sohbet eden protokol üyeleri, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna dikkat çekti. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında katılımcılar, kurum personelinin özverili çalışmalarına teşekkür ederek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti.
İftar programı, yapılan sohbetlerin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Bakmadan Geçme

