Doğaseverlerin rotası Meya Şelalesi ve mağaraları oldu
Ağrı Dağı Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, geleneksel hale getirdikleri haftalık doğa etkinlikleri kapsamında bu kez Diyadin'de bulunan Meya Şelalesi ve mağaralarını keşfetti.
Haberin Özeti
- • Ağrı Dağı Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, haftalık doğa etkinliği kapsamında Ağrı'nın Diyadin ilçesindeki Meya Şelalesi ve çevresindeki mağaraları keşfetti.
- • Doğaseverler, sıcak havada uzun bir yürüyüş yaparak bölgenin doğal güzelliklerini gezdi, mağaraların serin ortamında dinlendi ve bolca fotoğraf çekti.
- • Kulüp Başkanı Mehmet Kelebek, bu etkinliklerle doğa sporlarını yaygınlaştırmayı ve Ağrı'nın az bilinen doğal güzelliklerini tanıtmayı amaçladıklarını belirtti.
Bol bol fotoğraf çektiler
Meya Şelalesi ve mağaralarını ilk kez gören bazı kulüp üyeleri, karşılaştıkları manzaraları cep telefonları ve fotoğraf makineleriyle görüntüledi.
Şelale, mağaralar ve çevredeki doğal oluşumları fotoğraflayan grup üyeleri, günün büyük bölümünü bölgede geçirdi. Doğa yürüyüşünün yanı sıra dinlenme ve keşif imkânı bulan katılımcılar, etkinliğin ardından dönüş için yeniden bir araya geldi.
Sabahın erken saatlerinde başlayan program akşam saatlerine kadar devam ederken, kulüp üyeleri etkinliği tamamladıktan sonra Diyadin’den ayrılarak Doğubayazıt’a döndü.
Bakmadan Geçme