• Haberler
  • Ağrı
  • Ağrı'da emekli din görevlileri vefa buluşmasında bir araya geldi

Ağrı'da emekli din görevlileri vefa buluşmasında bir araya geldi

Ağrı İl Müftülüğü, uzun yıllar din hizmetlerinde görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan din görevlilerini İl Müftüsü Dr. İhsan İlhan'ın katıldığı vefa programında bir araya getirdi.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • • Ağrı İl Müftülüğü, uzun yıllar din hizmeti veren emekli görevlileri, İl Müftüsü Dr. İhsan İlhan'ın katıldığı bir vefa buluşmasında ağırladı.
  • • Programda, emekli din görevlilerinin geçmişteki fedakar hizmetleri ve mesleki tecrübeleri üzerine sohbet edilerek anıları yad edildi.
  • • İl Müftüsü Dr. İhsan İlhan, din hizmetlerinin önemini vurgulayarak emekli personele katkılarından dolayı teşekkür edip sağlık ve huzur diledi.

Ağrı İl Müftülüğü tarafından emekli din görevlilerine yönelik vefa buluşması düzenlendi. Yıllarca camilerde ve farklı din hizmetlerinde görev yapan emekliler, düzenlenen programda meslektaşlarıyla yeniden bir araya gelme fırsatı buldu.

İl Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ın katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada, emekli din görevlilerinin geçmiş yıllardaki hizmetleri ve meslek hayatlarında edindikleri tecrübeler üzerine sohbet edildi.

Programda emekli görevlilerle yakından ilgilenen İlhan, din hizmetlerinin sabır, fedakârlık ve sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu belirtti. Uzun yıllar boyunca toplumun dinî ihtiyaçlarının karşılanmasında görev alan personelin emeklerinin unutulmaması gerektiğini ifade etti.

Emekli din görevlilerine teşekkür edildi

Buluşmada, emekli din görevlilerinin görev yaptıkları dönemlere ilişkin hatıraları da paylaşıldı. Yıllarca farklı görevlerde hizmet veren din görevlilerinin mesleki birikimleri ve geçmişte yürüttükleri çalışmalar sohbetin konuları arasında yer aldı.

İl Müftüsü Dr. İhsan İlhan, din hizmetlerine katkıda bulunan emekli personele teşekkür ederek kendilerine sağlık ve huzur dolu bir ömür temennisinde bulundu.

Ağrı'da emekli din görevlileri vefa buluşmasında bir araya geldi

Ağrı İl Müftülüğü tarafından programa ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İl Müftülüğümüz tarafından, din hizmetlerine ömürlerini adayan emekli din görevlilerine yönelik vefa buluşması düzenlendi. İl Müftümüz Dr. İhsan İlhan’ın katılımıyla gerçekleştirilen programda, yıllarca milletimize ve dinimize hizmet eden emekli din görevlilerimizle bir araya gelinerek sohbet edildi. Programda konuşan İl Müftümüz Dr. İhsan İlhan, din hizmetlerinin büyük bir fedakârlık, sabır ve özveri gerektirdiğini vurgulayarak, yıllar boyunca bu görevi yerine getiren din görevlilerinin emeklerinin ve hatıralarının son derece kıymetli olduğunu ifade etti. İlhan, din hizmetlerine sundukları katkılardan dolayı emekli din görevlilerine teşekkür ederek kendilerine sağlık, huzur ve hayırlı bir ömür temennisinde bulundu.”

Ağrı'da emekli din görevlileri vefa buluşmasında bir araya geldi

Program, emekli din görevlilerinin meslek hayatlarına ilişkin anılarını paylaşmaları ve karşılıklı sohbetlerin ardından sona erdi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme