Diyadin'de düzenli teravih namazı kılan 150 genç kaymakamla iftar yaptı
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde düzenlenen 'Gençlerle İftar' programına Kaymakam Furkan Korkusuz katıldı. Programda teravih namazına düzenli katılan 21 gence ayakkabı hediye edildi.
Ağrı’nın Diyadin ilçesinde Ramazan ayı dolayısıyla “Gençlerle İftar” programı düzenlendi. Hacı Sabiha Seven Camii’nde gerçekleştirilen programa Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz katılarak gençlerle bir araya geldi.
Yaklaşık 150 gencin katılım sağladığı programda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen etkinlikte gençlerle sohbet edilerek paylaşma, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının önemi vurgulandı.
Program kapsamında camide düzenli olarak teravih namazına katılan 21 gence Diyadin Müftülüğü tarafından ayakkabı hediye edildi. Hediye edilen ayakkabılar gençlere takdim edilirken, gençlerin mutluluğu dikkat çekti.
Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz, Ramazan ayının birlik ve beraberliği güçlendiren önemli bir zaman dilimi olduğunu belirterek gençlerle aynı sofrayı paylaşmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti.
Program, yapılan sohbetlerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Bakmadan Geçme

