Çelebi’den şehit ailelerine ziyaret

Çelebi’den şehit ailelerine ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 24 ve 27. Dönem Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı’da bayram ziyaretlerini sürdürüyor. Toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelen Çelebi, şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi 24 ve 27. Dönem Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı’da bayram ziyaretlerini sürdürüyor. Toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelen Çelebi, şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bayram ziyaretleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ekrem Çelebi’nin bu defa ki durağı Şehit aileleri oldu. Ağrı merkez ve ilçelerinde bulunan şehit ailelerini ziyaret eden Çelebi, şehitleri dualarla anarak, ailelere sabırlar diledi.

celebi1.jpeg

Uzun süre şehit yakınları ile sohbet ederek bayramlarını kutlayan Çelebi “Sizler bizim en kıymetlimiz olan şehitlerimizin yadigârısınız. Her zaman her koşulda sizlerle birlikte olacağız. Devletimiz her zaman sizin yanınızda. Bizlerde bu vesileler ile sizlerle bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Tüm şehit ailelerimizin acısını paylaşmaya ve destek olmaya çalışıyoruz. Sizler bizim için çok değerli ve önemlisiniz” dedi.

Şehit yakınları ile yakından ilgilenen Eski Milletvekili Ekrem Çelebi, uzun süren sohbetlerin ardından evlerden ayrılarak bayram ziyaretlerine devam etti.

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.