Büşra Güney kimdir trafik kazası olayı nedir ölüm sebebi nedir neden öldü?
O mucize gerçekleşmedi: 18 günlük savaş bitti, tüm Türkiye yasa boğuldu!
Mersin’den gelen son dakika haberi yürekleri dağladı! 18 gün önce ikizini ve kuzenlerini hayattan koparan o feci kazadan ağır yaralı kurtulan 15 yaşındaki Büşra, hayata tutunamadı. Acı haberle birlikte o gün duran kalplerin sayısı 4’e yükseldi, bir aile tamamen yok oldu.
Türkiye, 2 Şubat akşamı Mersin Tarsus’tan gelen o korkunç haberle sarsılmıştı. D-400 karayolu üzerinde, bir cipin refüjde bekleyen gençlerin arasına dalmasıyla başlayan kabus, bugün en acı sonla noktalandı. İkiz kardeşi Kübra’yı olay yerinde kaybeden Büşra Güney, tam 18 gündür hastane odasında verdiği yaşam savaşını bugün kaybetti.
İkizlerin ve kuzenlerin hazin sonu
Olay günü, karşıdan karşıya geçmek için refüjde bekleyen dört genç kız, kontrolünü kaybeden aracın kurbanı olmuştu. Kuzenler Nejla Öztürk (16) ve Zehra Serdil Atak (18) ile ikiz kardeşlerden Kübra Güney (15) o gece olay yerinde son nefeslerini vermişti. Kazadan ağır yaralı kurtulan tek genç kız olan Büşra’dan gelecek iyi haber için ailesi ve tüm Mersin dua ediyordu. Ancak 18. günde doktorların tüm çabası Büşra’yı hayata döndürmeye yetmedi.
Katliam gibi kazanın faili tutuklanmıştı
Kazaya neden olan ve önündeki aracı sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden 25 yaşındaki psikolog sürücü Melis Kuş, olaydan kısa süre sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Büşra’nın hayatını kaybetmesiyle birlikte dosyadaki can kaybı sayısı 4'e yükseldi ve sürücü için istenecek cezanın boyutu da değişti.
Bir aileden geriye sadece fotoğraflar kaldı
Aynı aileden dört fidanın toprağa düşmesi, Tarsus’ta derin bir yas havası oluşturdu. İkiz kardeşlerin el ele başladıkları hayat yolculuğu, 18 gün arayla feci bir kaza sonucu yan yana mezarlıklarda son buldu. Aileden geri kalanlar ve tüm sevenleri, yaşanan bu trajedi sonrası adaletin yerini bulmasını bekliyor.
Bakmadan Geçme