Bünyamin Ergün Kimdir ve Neden İntihar Etti?

Bünyamin Ergün Kimdir ve Neden İntihar Etti?
Bünyamin Ergün Kimdir ve Neden İntihar Etti?

Şirket Kayyumunun Dramı: Bünyamin Ergün'ün Sonu

Fenomen Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketine kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, "Çok fazla kötülük var, kimsenin kabahati yok" notu bırakarak, hayatına son verdi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma başlatılan ve yurtdışı yasağı konulan Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz'ün tüm malvarlıklarına el konulmuştu.

Kötülüklerin İçinde Kaybolan Hayat: Bünyamin Ergün ve Fenomen Çift

Paylaşımlarından ve gösterişli hayatlarından dolayı Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma başlatılan Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz'ün tüm malvarlıklarına el konulmuştu. Şirketlere kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, "Çok fazla kötülük var, kimsenin kabahati yok" notu bırakarak hayatına son verdi.

Sırlarla Dolu Bir Veda: Bünyamin Ergün'ün İntiharı ve Detaylar

Ergün, İstanbul Başakşehir'deki evinde "Çok fazla kötülük var, kimsenin kabahati yok. Ne yaptıysam kendime yaptım" notunu bırakarak binanın 9. katından kendini apartman boşluğuna bıraktı. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede Ergün’ün kendini attığı pencerenin bulunduğu kısımda bir evrak çantası olduğu çantanın içinde ise şahsın kimliği, yazdığı not ve bazı belgelerin bulunduğu öğrenildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.