• Haberler
  • Bitlis
  • Bitlis'te Mihrapta Gençler Var Projesi Kapsamında Gençlik Buluşması Düzenlendi

Bitlis'te Mihrapta Gençler Var Projesi Kapsamında Gençlik Buluşması Düzenlendi

Bitlis İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından,Mihrapta Gençler Var Projesi çerçevesinde anlamlı bir etkinlik daha gerçekleştirildi.

Bitlis İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, "Mihrapta Gençler Var" Projesi çerçevesinde anlamlı bir etkinlik daha gerçekleştirildi. Memduh Eren (Üniversite) Camii'nde düzenlenen Camii Gençlik Buluşması, gençlerin camiyle bağlarını güçlendirmek ve manevi gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yapıldı.

Programa İl Müftü Yardımcısı Gülnihal Bora ve İl Murakıbı Recep Yılmaz konuşmacı olarak katıldı. Katılımcı gençlerle samimi bir sohbet gerçekleştiren konuşmacılar, ibadetin, ahlakın ve ilmin gençlik dönemindeki önemine dikkat çekerek gençlerin dini konulardaki sorularını da yanıtladılar.

Etkinlik, gençlerin cami ortamında bir araya gelerek sosyal ve manevi bağlarını kuvvetlendirmeleri açısından büyük takdir topladı. Gençler, kendilerine gösterilen ilgi ve rehberlik için duydukları memnuniyeti dile getirirken, programın gerçekleşmesine vesile olan ve her zaman gençliğe yönelik çalışmalara destek veren Bitlis İl Müftüsü Kadir Koçak’a teşekkür ettiler.

Bitlis İl Müftülüğü, gençlerle cami arasında köprü kurmaya devam ederken, benzer etkinliklerin il genelinde artırılması hedefleniyor.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme