Bitlis'te Manevi Danışmanlarla İstişare Toplantısı Düzenlendi
İl Müftüsü Kadir Koçak, KYK'daki manevi danışmanlar ve Kur'an Kursu öğreticileri ile toplantı düzenledi. Toplantıda, manevi danışmanlığın etkisi, öğrenci çalışmaları ve çözüm önerileri tartışıldı. Koçak, gençlerin gelişiminde bu çalışmaların önemini vurguladı.
İl Müftüsü Kadir Koçak başkanlığında, Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda (KYK) görev yapan manevi danışman Kur’an Kursu öğreticileri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda, manevi danışmanlık hizmetlerinin etkinliği, öğrencilerle yürütülen çalışmalar ile karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri detaylı şekilde ele alındı. İl Müftüsü Kadir Koçak, manevi danışmanların gençlerin kişisel ve manevi gelişimindeki önemli rolüne dikkat çekerek, yapılan çalışmaların gençlerin geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve yeni çalışmaların planlanmasıyla sona erdi.
Bakmadan Geçme




