• Haberler
  • Bölge
  • Bitlis'te İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Farkındalık Eğitimi Verildi

Bitlis'te İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Farkındalık Eğitimi Verildi

Bitlis İl Müftülüğü, Said Nursi İmam Hatip Lisesi'nde farkındalık eğitimi düzenledi. Halil Kantarcı Öğrenci Yurdu'nda ise hadis dersleri devam ediyor.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • • Bitlis İl Müftülüğü tarafından Said Nursi İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik farkındalık eğitimi düzenlendi. İl Vaizleri Recep Kavak ve Harun Alme’nin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim programı, öğrencilerin yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Bitlis İl Müftülüğü, gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve geleceğe daha bilinçli hazırlanmalarını desteklemek amacıyla eğitim faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Said Nursi İmam Hatip Lisesi’nde “Farkındalık Dersi Eğitimi” gerçekleştirildi. Programda Bitlis İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan İl Vaizleri Recep Kavak ve Harun Alme, öğrencilerle bir araya geldi.

Said Nursi İmam Hatip Lisesi’nde Farkındalık Programı

Öğrencilerin farkındalık düzeylerini artırmak ve geleceğe daha donanımlı bireyler olarak hazırlanmalarına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen programda, İl Vaizleri Recep Kavak ve Harun Alme tarafından sunumlar yapıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği farkındalık eğitimi, katılımcıların aktif katılımıyla tamamlandı.

Bitlis İl Müftülüğü, programa katılan öğrencilere ve eğitimde emeği geçen görevlilere teşekkür etti.

Bitlis’te Gençlere Yönelik Manevi Eğitimler Sürüyor

Bitlis İl Müftülüğü, okullarda gerçekleştirilen farkındalık eğitimlerinin yanı sıra gençlere yönelik dini ve manevi eğitim faaliyetlerine de devam ediyor.

Bu kapsamda Bitlis Halil Kantarcı İlim Yayma Öğrenci Yurdu’nda her hafta perşembe günü hadis dersleri düzenleniyor.

İl Vaizi Recep Kavak rehberliğinde gerçekleştirilen sohbetlerde, hadis-i şerifler ele alınarak gençlerin dini bilgilerini geliştirmeleri ve manevi değerlerle bağlarını güçlendirmeleri amaçlanıyor.

Hadis Dersleri Her Perşembe Düzenleniyor

Bitlis Halil Kantarcı İlim Yayma Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen hadis dersleri, gençlerin katılımıyla devam ediyor.

Bitlis İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, Peygamber Efendimizin hadisleri ışığında gerçekleştirilen sohbetlerle gençlerle manevi bağların güçlendirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Müftülük, her perşembe günü gerçekleştirilen hadis derslerine tüm gençleri davet etti.

 
Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme