Başkan Yıldız'dan hastanede tedavi gören miniklere bayram ziyareti
AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Hastane personeli ve çocukların aileleri, gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Servislerdeki görevliler, çocukların morallerinin bu tür sosyal temaslarla belirgin şekilde yükseldiğini ifade etti.
23 Nisan’ın coşkusunu yalnızca sokaklarda değil, hastane odalarında da yaşatma amacı taşıyan bu etkinlik, özellikle tedavi sürecindeki çocuklara moral olması açısından anlam taşıdı. Başkan Yıldız ve beraberindeki heyet, ziyaretin ardından hastane yönetimine teşekkür ederek hastaneden ayrıldı.
Özel Haber
Bakmadan Geçme

Ağrı’da 3 İlçede Uyuşturucu Operasyonu: 7 Tutuklama

Doğubayazıt’ta 1.250 paket kaçak sigara ele geçirildi

Ağrı’da 634 çiftçiye 19,6 milyon TL destek ödemesi yapılacak

Milli karateciler Avrupa şampiyonası öncesi Ağrı’da kampa girdi!

Ağrı’da Murat Nehri taştı tarım alanları suya teslim oldu

Ağrı’da araç takla attı: 2 yaralı kurtarıldı