Başkan Yıldız'dan hastanede tedavi gören miniklere bayram ziyareti
AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret etti.
Hastane personeli ve çocukların aileleri, gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Servislerdeki görevliler, çocukların morallerinin bu tür sosyal temaslarla belirgin şekilde yükseldiğini ifade etti.
23 Nisan’ın coşkusunu yalnızca sokaklarda değil, hastane odalarında da yaşatma amacı taşıyan bu etkinlik, özellikle tedavi sürecindeki çocuklara moral olması açısından anlam taşıdı. Başkan Yıldız ve beraberindeki heyet, ziyaretin ardından hastane yönetimine teşekkür ederek hastaneden ayrıldı.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Doğubayazıt Devlet Hastanesi uzman kadrosunu güçlendirdi
Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme: Başsavcılıklar yeni delilleri açıkladı
Ağrı'da tarihi yolculuğun ilk kafilesi döndü: 320 öğrenci unutulmaz anılarla kente ulaştı
Ağrı'da sporun altın yılı yaşanıyor
Patnos'ta motosiklet otomobile çarptı: Direksiyon eğitmeni yaralandı
Ağrı'da 5 saat içinde 4 deprem meydana geldi