Bakan Göktaş'tan müjde: Binlerce personel alınacak! Başvurular ne zaman?

Bakan Göktaş'tan müjde: Binlerce personel alınacak! Başvurular ne zaman?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yakın zamanda 8 bin sözleşmeli personel alacaklarını duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yakın zamanda 8 bin sözleşmeli personel alacaklarını duyurdu. Bu adımın amacı, deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak ve hizmet kalitesini artırmaktır. Başvuruların ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı.

Göktaş, engellilerin kamu kurumlarına yerleştirilmesi töreninde yaptığı konuşmada, son 10 yılda engelli istihdamının artırılması için çeşitli politikalar izlediklerini belirtti. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın önemine vurgu yaparak, bu sayede kamuda çalışan engelli personel sayısının arttığını ifade etti.

Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın engelli adaylara destek sağladığına ve EKPSS sınav ücretlerine katkı sunduğuna dikkat çekti. Bu alandaki gelişmelerin yanı sıra, kamu kurumlarının engellilere uygun hale getirilmesi ve engelli çalışanların desteklenmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Son olarak, atama vesilesiyle bir araya geldikleri günlerde 8 bin sözleşmeli personel alımı müjdesini paylaştı. Bu alımın detaylarının yakın zamanda duyurulacağını belirterek, büyük aileyi daha da genişleteceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.