- Haberler
- Kars
- AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'dan TBMM'de Ziyaretler Hakkında Teşekkür Mesajı
AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'dan TBMM'de Ziyaretler Hakkında Teşekkür Mesajı
Milletvekili Adem Çalkın, TBMM'de kendisini ziyaret eden gazeteci ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
TBMM’de, Gazi Meclis’te anlamlı ziyaretler gerçekleştirildi. AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, kendilerini Meclis’te ziyaret eden isimlere teşekkür etti.
Çalkın paylaşımında, ziyarete katılan isimleri şu şekilde paylaştı: Gazeteci Seyfettin Düzçay, Gazeteci Adem Erdağı, Muharrem Turan, Doğukan Erdoğan ve Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu üyesi Havva Özkan. Milletvekili Çalkın, nazik ziyaretleri için tüm misafirlerine teşekkürlerini iletti.
Sosyal medya üzerinden yapılan bu açıklamada, TBMM’deki temasların hem siyasi hem de sosyal bağları güçlendirdiğine dikkat çekildi. Ziyaretler, hem Kars’ta hem de TBMM’de gerçekleşen çalışmaların tanıtımı açısından önemli bir fırsat olarak değerlendirildi.
AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Gazi Meclis’te gerçekleşen bu buluşmaların, demokratik iletişimin güçlenmesine ve halkın temsilcileriyle doğrudan temas kurmasına katkı sağladığını belirtti.
Bakmadan Geçme





