AK Parti Erzurum Grup Toplantısı Gerçekleştirildi
AK Parti Erzurum İl Başkanlığında düzenlenen Grup Toplantısına, eski İçişleri Bakanı ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı.
Erzurum AK Parti Erzurum İl Başkanlığında bugün önemli bir Grup Toplantısı düzenlendi. Toplantıya, önceki dönem İçişleri Bakanı ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri katılım sağladı.
Toplantıda, parti teşkilatının Erzurum’daki çalışmaları, gündemdeki gelişmeler ve önümüzdeki döneme yönelik stratejiler ele alındı. AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Misafirperverliğinden dolayı AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’na teşekkür ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde davamızın kutlu yürüyüşünü kararlılıkla sürdüreceğimizi ifade ediyorum” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantılar, parti içi iletişimi güçlendirmek ve yerel yönetimlerle koordinasyonu artırmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Erzurum’da parti yetkilileri, vatandaşlara daha etkin hizmet sunabilmek ve şehrin kalkınmasına katkı sağlamak için ortak çalışmalarını sürdürüyor.
Selami Altınok, Mehmet Sekmen ve diğer belediye yetkililerinin katıldığı bu toplantı, Erzurum’da AK Parti’nin yerel yönetimlerdeki çalışmalarına destek sağlamak ve gelecek dönemdeki projeleri masaya yatırmak açısından önem taşıyor.
Bakmadan Geçme





