Aile Destek Merkezleri yaz boyunca eğitim yuvasına dönüştü
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezlerinde (ADEM) yaz kursları yoğun katılımla devam ediyor. Kur'an-ı Kerim'den el sanatlarına, İngilizceden dikiş-nakışa kadar birçok alanda açılan kurslar her yaştan vatandaşa eğitim imkânı sunuyor.
Haberin Özeti
- • Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Aile Destek Merkezleri (ADEM), yaz kurslarıyla yoğun ilgi görüyor ve her yaştan vatandaşa eğitim imkânı sunuyor.
- • Kur'an-ı Kerim, el sanatları, dikiş-nakış ve İngilizce gibi alanlarda açılan kurslar, kişisel gelişime ve aile ekonomisine katkı sağlıyor.
- • Doğubayazıt Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mehmet Arvas, kursların yeni fırsatlar sunduğunu belirtirken, kayıtların Aile Destek Merkezleri 1, 2 ve 3'e devam ettiğini bildirdi.
Aile Destek Merkezlerinde görev yapan eğitmenler eşliğinde yürütülen kurslar sayesinde vatandaşlar, yaz tatilini verimli geçirirken mesleki ve kişisel gelişimlerine de katkı sunuyor. Özellikle el sanatları ve dikiş-nakış kurslarında hazırlanan ürünlerin aile ekonomisine katkı sağlayacak nitelikte olması dikkat çekiyor.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
15 Temmuz konferansının ardından Ağrı Valisi Önder Bozkurt'a ziyaret
Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz'dan şehit ailesine anlamlı ziyaret
AİÇÜ'de 15 Temmuz'un 10. yılında anlamlı konferans
Ağrı'da 15 Temmuz anısına dart ve bocce turnuvaları tamamlandı
Ağrı’da otomobil bisikletli 3 çocuğa çarparak kaçtı! Çocukların durumu ağır
Doğubayazıt'ta 15 Temmuz şehitleri için mevlid programı düzenlendi