Ağrılı öğretmen Şırnak'taki feci kazada hayatını kaybetti
Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Dedeli Beldesi nüfusuna kayıtlı öğretmen Zafer Keleş, Şırnak'ta geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Acı haber, memleketi Patnos'ta büyük üzüntüye neden oldu.
Haberin Özeti
- • Ağrı Patnos nüfusuna kayıtlı öğretmen Zafer Keleş, Şırnak'ta kendi kullandığı otomobille geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybederek memleketi Patnos'u yasa boğdu. Sabah 09.00 sıralarında Keleş'in aracı direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeride geçerek bir cip ile kafa kafaya çarpıştı, kazada üç kişi de yaralandı. Kazada yaralanan diğer üç kişinin Şırnak Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürerken, olayın kesin nedenini belirlemek için kapsamlı soruşturma başlatıldı.
Çarpışmanın etkisiyle sürücüler ile cipte bulunan B.Y. ve M.D. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Durumu ağır olan Ağrılı öğretmen Zafer Keleş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Keleş'in cenazesi, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.
Bakmadan Geçme
AK Parti Ağrı'da haftalık mesai: Gündem hizmet ve yatırımlar
AİÇÜ uluslararası öğrenci başvurularını almaya başladı
Mahalleyi ayağa kaldıran yangın! Alevler evlere dayandı
Doğaseverler Ağrı Dağı'nın saklı cennetini keşfetti
Ağrı Dağı’na tırmanışlar hız kazandı
Ağrılı girişimciden Türkiye’ye Yerli Sağlık Uygulaması