Ağrı’da Piknik Alanları Doldu Taştı

Ağrı’da Piknik Alanları Doldu Taştı
Ağrı’da uzun süren yağışların ardından havanın ısınması ve hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, piknik alanlarını doldurdu.

Ağrı’da uzun süren yağışların ardından havanın ısınması ve hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, piknik alanlarını doldurdu. Şehir merkezinde bulunan tüm piknik alanları, güzel havanın tadını çıkarmak isteyenlerle dolup taştı.

Aileleriyle birlikte piknik yapmaya gelen Ağrılılar, yeşil alanlarda keyifli anlar yaşadı. Çocuklar için oyun alanlarında büyük bir coşku yaşanırken, aileler mangal yaparak, açık havada piknik keyfi yaptılar. Uzun süre kapalı ve yağışlı havaların ardından gelen bu güzel hava, vatandaşlara adeta nefes aldırdı.

Ağrı İbrahim Çeçen üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Mütercim Tercümanlık bölümümden mezun olan öğrenciler de veda pikniğinde bir araya geldi. Birbirlerinden ayrılacak olan öğrenciler unutulmaz eğlenceli bir gün yaşadılar.

pik.jpeg

Piknik alanlarında yaşanan yoğunluk, şehirdeki park ve yeşil alanların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Ağrılılar, böylesine güzel bir günde doğayla iç içe vakit geçirmenin mutluluğunu yaşarken, Ağrı baraj yolu, Selahattin Eyyubi Mesire alanı gibi önde gelen yerler tamamen doldu.

pik3.jpeg

pik4.jpeg

Kaynak:Çetin Baydar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum