• Haberler
  • Ağrı
  • Ağrı Valisi Önder Bozkurt genç sporcuları makamında ağırladı

Ağrı Valisi Önder Bozkurt genç sporcuları makamında ağırladı

Ağrı Valisi Önder Bozkurt, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında genç sporcular ve öğrencilerle bir araya gelerek 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • Ağrı Valisi Önder Bozkurt, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında genç sporcular ve öğrencileri makamında kabul etti.
  • Vali Bozkurt, gençlerin Türkiye'nin geleceği olduğunu belirterek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
  • Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi ise gençlerin her alanda desteklenerek Ağrı’da sporun geliştirileceğini kaydetti.

Ağrı Valisi Önder Bozkurt, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, genç sporcular ve öğrencileri makamında kabul etti.

Ağrı Valiliği’nde gerçekleştirilen ziyarette gençlerle yakından ilgilenen Ağrı Valisi Önder Bozkurt, sporcularla sohbet ederek elde ettikleri başarılar hakkında bilgi aldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda gençlerin heyecanı dikkat çekti.

Ziyaret sırasında konuşan Ağrı Valisi Önder Bozkurt, gençlerin Türkiye’nin geleceği olduğunu belirterek spor, eğitim ve sosyal alanlarda başarı gösteren gençlerle gurur duyduklarını ifade etti. Ağrı Valisi Önder Bozkurt, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tüm gençlerin bayramını kutladı.

Ağrı Valisi Önder Bozkurt genç sporcuları makamında ağırladı

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi ise gençlerin her alanda desteklenmesi için çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Gençlerimizin sporla, kültürle ve sosyal faaliyetlerle iç içe yetişmesi bizim en büyük hedeflerimizden biridir. Sayın Valimizin gençlerimize verdiği destek ve gösterdiği ilgi bizleri son derece mutlu ediyor. Ağrı’da sporun gelişmesi ve gençlerimizin daha iyi imkânlara kavuşması adına çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme