Ağrı Spor, erken gole rağmen puan alamadı
Nesine.com 3. Lig 2. Grup'ta sahasında Kilis 1984 Spor'u konuk eden Ağrı 1970 Spor, kadrosundaki önemli eksiklere ve yaşanan sürece rağmen mücadeleci bir oyun ortaya koyarken, karşılaşmayı 2-1'lik skorla tamamladı.
İlk yarının son bölümlerinde baskısını artıran Kilis temsilcisi, 45+2. dakikada yine Remzi Kolcuoğlu’nun golüyle soyunma odasına 2-1 üstün girdi. İkinci yarıda her iki takım da zaman zaman gol pozisyonları üretse de skor değişmedi ve karşılaşma Kilis 1984 Spor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.
Ağrı 1970 Spor, bu sonuçla sahasında bir yenilgi daha alırken, mevcut kadro sıkıntıları nedeniyle zorlu bir süreçten geçtiğini bir kez daha ortaya koydu. Maç boyunca genç oyuncuların mücadele isteği dikkat çekerken, eksik kadro kırmızı-beyazlı ekibin oyun gücünü sınırladı.
Karşılaşma sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Ağrı 1970 Spor Başkanı Ufuk Balkis, yaşanan sürecin kulüp adına zorlayıcı olduğunu belirterek, “Takım olarak çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Sahada mücadele eden oyuncularımız ellerinden geleni yaptı. Bu süreci en az hasarla atlatmak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme