Ağrı Sebze Pazarı'nda bayram telaşı
Kurban Bayramı öncesinde Ağrı'da vatandaşların uğrak noktası olan sebze pazarı, arefe gününde alışveriş yapmak isteyenlerle dolup taştı.
Haberin Özeti
- • Kurban Bayramı öncesinde Ağrı’da halk arasında “Şeytan Pazarı” olarak bilinen sebze pazarı yoğunluk yaşadı. Bayram boyunca market ve manavların kapalı olacak olması nedeniyle vatandaşlar arefe gününde pazara akın ederek eksiklerini tamamladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan yoğunluk gün boyu sürerken, esnaf hareketlilikten memnun kaldı.
Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında Ağrı’da vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği ve halk arasında “Şeytan Pazarı” olarak bilinen sebze pazarı, arefe gününde hareketli anlara sahne oldu. Bayram öncesi son alışverişlerini yapmak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren pazara akın etti.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Patnos’ta Atatürk Mahallesi’nin yolları yenileniyor
Patnos’ta itfaiye personeli zifte saplanan yavru kedi için seferber oldu
Lokman Şahin yüzlerce kişinin cenazeye katılmasıyla son yolculuğuna uğurladı
Ağrı’da yeni eğitim yılı öncesi okul güvenliği için kapsamlı tedbirler alındı
Rektör Gülçin Başhekim Karabulut’u ziyaret etti
Ağrı’da Sporcu Fabrikası yükseliyor