Ağrı'nın tek kadın kaymakamı esnafın bayramını kutladı
Taşlıçay Kaymakamı Kübra Baka Kılıç, Kurban Bayramı öncesinde ilçe esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
Haberin Özeti
- • Taşlıçay Kaymakamı Kübra Baka Kılıç, Kurban Bayramı bayramlaşma programı kapsamında ilçe esnafını ziyaret etti. Ağrı’nın ilçelerinde görev yapan tek kadın kaymakam olan Kübra Baka Kılıç, vatandaşlarla sohbet ederek talepleri dinledi. Esnaf ziyaretleri sırasında bayram öncesi oluşan hareketlilik ve dayanışma mesajları ön plana çıktı.
Taşlıçay Kaymakamı Kübra Baka Kılıç, Kurban Bayramı bayramlaşma programı kapsamında ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. İlçe merkezindeki iş yerlerini tek tek dolaşan Taşlıçay Kaymakamı Kübra Baka Kılıç, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek yaklaşan bayramlarını tebrik etti. Samimi görüntülerin oluştuğu ziyaretlerde esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulunuldu.
Bakmadan Geçme
Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme: Başsavcılıklar yeni delilleri açıkladı
Ağrı'da tarihi yolculuğun ilk kafilesi döndü: 320 öğrenci unutulmaz anılarla kente ulaştı
Ağrı'da sporun altın yılı yaşanıyor
Patnos'ta motosiklet otomobile çarptı: Direksiyon eğitmeni yaralandı
Ağrı'da 5 saat içinde 4 deprem meydana geldi
Tutak'ta Kaymakam Ahmet Coşkun vatandaşlarla bir araya geldi