• Haberler
  • Ağrı
  • Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, Bolu'ya Atandı

Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, Bolu'ya Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmî Gazete'deki atama kararına göre, Bolu İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman merkeze alınırken, yerine Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar getirildi.

Atama kararıyla birlikte uzun süredir Ağrı’da görev yapan Yılmaz İpar, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlayacak. Cemal Dalman ise Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınarak merkeze çekildi.

Yeni görevlendirme, Bolu’da emniyet teşkilatının yönetiminde önemli değişikliklere yol açacak ve önümüzdeki günlerde Yılmaz İpar’ın resmi olarak görevine başlaması bekleniyor.

Yılmaz İpar Kimdir?

1973 doğumlu olup aslen Şanlıurfalıdır ve Mersin nüfusuna kayıtlıdır. 1995 yılında Polis Akademisi'nden mezun olan İpar, meslek hayatına İstanbul'da Komiser Yardımcısı olarak başlamıştır. İstanbul, Şırnak, Tekirdağ ve Erzincan illerinde çeşitli görevlerde bulunan İpar, Teftiş Kurulu Başkanlığı İstanbul Çalışma Merkezi Koordinatörlüğü'nde Polis Başmüfettişi olarak görev yapmıştır. 1 Ağustos 2023 tarihinde Ağrı İl Emniyet Müdürü olarak atanmış ve 13 Ağustos 2023 tarihinde göreve başlamıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Yılmaz İpar'ın eşi Beste İpar'dır.

 
 
Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme