Ağrı'da trafiğe nefes aldıracak 300 araçlık otoparkta sona gelindi
Ağrı Belediyesi, Eski Van Caddesi'nde sebze ve meyve pazarının arkasındaki eski samanlık alanında yapımını sürdürdüğü 300 araçlık otoparkın çevre düzenleme çalışmalarında son aşamaya geldi.
Haberin Özeti
- • Ağrı Belediyesi, Eski Van Caddesi’nde sebze ve meyve pazarının arkasındaki eski samanlık alanını 300 araçlık otoparka dönüştürüyor.
- • Otoparkta parke taşı döşeme, yapay çim uygulaması, ağaçlandırma ve duvar boyama çalışmalarında sona gelindi.
- • Belediye Başkanı Hazal Aras, otoparkın hizmete girmesiyle şehrin alt kesimindeki trafik yoğunluğunu ve park sorununu azaltmayı hedeflediklerini belirtti.
Sebze pazarı çevresindeki park yoğunluğunun azaltılması hedefleniyor
Eski Van Caddesi ve sebze pazarı çevresinde, özellikle alışveriş için gelen araçların park edilmesi nedeniyle yaşanan yoğunluğun yeni otoparkla azaltılması amaçlanıyor.
Pazar çevresindeki esnaf, alışveriş yapan vatandaşlar ve bölgedeki iş yerlerine gelen sürücülerin kullanabileceği otoparkın, araçların cadde kenarlarında oluşturduğu park yoğunluğunu hafifletmesi bekleniyor.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Doğubayazıt’ta kontrolden çıkan araç yazıhaneye daldı! Sürücü kayıplara karıştı
Eski Ağrı Milletvekili Halil Özyolcu’nun acı günü! Ağabeyi hayatını kaybetti
Ağrı’da Kızılay gönüllüleri meme kanserine karşı sokağa çıktı
Ağrı Ticaret Borsasının yeni yönetiminden TOBB'a ilk ziyaret
Doğubayazıt iş dünyasından Ankara çıkarması! BAYDER ile iş birliği görüşüldü
Doğubayazıt Kızılay, Güllüce köyünde kışlık kıyafet dağıttı