Ağrı'da tandırlık ve kömürlük yangını mahallede paniğe neden oldu
Ağrı'nın 100. Yıl Mahallesi'nde kömürlük ve tandırlıkta çıkan yangın mahallede paniğe neden olurken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı.
Haberin Özeti
- • 100. Yıl Mahallesi’nde bir eve ait kömürlük ve tandırlıkta yangın çıktı.
- • Mahalle sakinleri ilk müdahaleyi yaparken, itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışmayla yangını söndürdü.
- • Yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi.
Rüzgârın da etkisiyle alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Ağrı Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.
Olay yerine ulaşan ekipler, yangının çevredeki evlere sıçramaması için yoğun çalışma yürüttü. Yangının çıktığı bölümün üzerindeki çatı kısmını sökerek müdahaleyi sürdüren itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu alevleri kontrol altına alarak söndürdü.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Taşlıçay’da bir bölge daha doğalgazla buluşuyor
Diyadin’de 2 bin 740 kişi ve bin 751 araç sorgulandı
Tıp fakültesini kazanan öğrenciye Kaymakam Ayvat’tan anlamlı destek
Ağrı’da 158 okul yeni eğitim yılına hazırlandı
Ağrı-Kağızman yolunda balya yüklü römork devrildi! Facianın eşiğinden dönüldü
Ağrı’nın 20 yıllık imar sorunu için somut takvim istendi