• Haberler
  • Ağrı
  • Ağrı'da şehit olan Yusuf Açay, memleketi Hatay'da toprağa verildi

Ağrı'da şehit olan Yusuf Açay, memleketi Hatay'da toprağa verildi

Ağrı'daki kazada şehit olan Yusuf Açay, Hatay'da düzenlenen cenaze töreninde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • Ağrı'da askeri araç kazasında şehit olan 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Yusuf Açay, memleketi Hatay'da askeri törenle toprağa verildi.
  • Kırıkhan Şehitlik Kompleksi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, şehidin annesi ve kız kardeşleri gözyaşlarına boğuldu.
  • Bekar olan ve 2003 yılında babasını kaybederek yetim büyüyen şehidin törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

Ağrı’da görev sırasında meydana gelen askeri araç kazasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yusuf Açay (25), memleketi Hatay’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehadet haberi, askeri yetkililer tarafından sağlık ekipleri eşliğinde Hatay’ın Kırıkhan ilçesine bağlı Demirkonak Mahallesi’nde yaşayan ailesine ulaştırıldı. Acı haberin ardından şehidin baba ocağına Türk bayrağı asılırken, mahallede büyük üzüntü yaşandı. Taziye için yakınları ve komşuları eve akın etti.

Şehit Yusuf Açay için öğle namazının ardından Kırıkhan Şehitlik Kompleksi Camii’nde cenaze namazı kılındı. Kılınan namazın ardından şehit Açay, Kırıkhan Şehitliği’nde düzenlenen askeri törenle defnedildi.

Ağrı'da şehit olan Yusuf Açay, memleketi Hatay'da toprağa verildi

Ailesi gözyaşlarına hakim olamadı

Cenaze töreninde şehidin annesi Emine Açay ve kız kardeşleri duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarının sel olduğu törende, yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Bekar olduğu öğrenilen 25 yaşındaki Yusuf Açay’ın babasını 2003 yılında kaybettiği ve yetim büyüdüğü öğrenildi. Şehidin cenaze törenine çok sayıda vatandaş ve protokol üyesi katıldı.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme