Ağrı'da Sakal-ı Şerif ziyareti için uzun kuyruklar oluştu
Ağrı'da Kadir Gecesi dolayısıyla ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek isteyen vatandaşlar camilerde uzun kuyruklar oluşturdu.
Ağrı’da Kadir Gecesi’nde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’i görmek isteyen vatandaşlar camilerde yoğunluk oluşturdu. Teravih namazının ardından başlayan ziyaretlerde cami içinde ve dışında uzun kuyruklar oluştu.
Ağrı şehir merkezinde erkek vatandaşlar için Merkez Camii’nde, kadın vatandaşlar için ise Meydan Camii’nde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’i görmek isteyen yüzlerce kişi camilere akın etti. Teravih namazının ardından başlayan ziyaretlerde vatandaşlar sabırla sıraya girerek Peygamber Efendimiz’e (S.A.V) duydukları sevgi ve hürmetle Sakal-ı Şerif’i ziyaret etti.
Cami avlularından başlayarak sokaklara kadar uzanan kuyruklar zaman zaman Cumhuriyet Caddesi’ne kadar taşarken, vatandaşların oluşturduğu yoğunluk dikkat çekti. Aileleriyle birlikte camilere gelen birçok kişi çocuklarıyla birlikte Sakal-ı Şerif’i ziyaret ederek dua etti.
Kadir Gecesi’nin manevi atmosferinde gerçekleşen ziyarette vatandaşlar duygu dolu anlar yaşarken, yapılan dualarla gece boyunca camilerde ibadetler devam etti. Sakal-ı Şerif ziyareti sırasında vatandaşlar hem ibadetlerini yerine getirdi hem de Kadir Gecesi’nin manevi huzurunu yaşadı.
Bakmadan Geçme

