Ağrı'da rehabilitasyon merkezi sakinleri moral pikniğinde buluştu
Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan bireyler için sosyal etkinlik kapsamında bir piknik programı düzenledi.
Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan bireyler için sosyal etkinlik kapsamında bir piknik programı düzenledi. Etkinlikte İl Müdürü Ertaç Baki, İl Müdür Yardımcısı Celal Oğur, kurum personeli ve merkezde hizmet alan bireyler bir araya geldi.
Doğayla iç içe bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar hem keyifli vakit geçirdi hem de sosyal etkileşim imkânı buldu. Piknik alanında çeşitli ikramlar sunulurken, müzikli aktiviteler ve açık hava oyunları da programda yer aldı.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Ağrı’da binalar yükseliyor, uzmanlar uyarıyor: Temel sağlam olmalı!
Kaymakam Coşkun esnafın taleplerini dinledi
Doğubayazıtlı sporcular madalyaları topladı
Jandarma personeli öğrencilerle 10 Kasım’ı andı
Eleşkirt’te yeşil seferberlik: Başkan ve meclis üyeleri fidan dikti
Ağrılı işçi çöp kamyonunun çarpmasıyla can verdi