Ağrı'da HÜDA PAR'dan 'Değerlere Saygı' tepkisi
HÜDA PAR Ağrı Kadın Kolları Başkanı Saliha Adıgüzel, dini ve kültürel değerlere yönelik hassasiyet çağrısında bulunarak, yapılan bazı uygulamaları doğru bulmadıklarını ifade etti.
Ağrı’da HÜDA PAR Kadın Kolları Başkanı Saliha Adıgüzel tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, dini ve kültürel değerlere saygı gösterilmesi gerektiği vurgulandı.
Adıgüzel, toplumları bir arada tutan en önemli unsurların dini ve kültürel değerler olduğuna dikkat çekerek, bu değerlere sahip çıkmanın toplumsal birlik açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Bayramların ise bu değerlerin en güçlü şekilde yaşandığı ve yansıtıldığı özel günler olduğunu belirtti.
Açıklamada, halkın desteğini alarak görev yapan yöneticilerin, toplumun inanç ve kültürel değerlerine daha fazla hassasiyet göstermesi gerektiği ifade edilerek, bu değerlere aykırı tutumların kabul edilemeyeceği vurgulandı.
Saliha Adıgüzel, tüm idarecileri dini ve kültürel değerlere sahip çıkmaya davet ederken, Ağrı Belediye Başkanı’na da bu konuda hassasiyet çağrısında bulundu.
Açıklama, “Yapılanı doğru bulmuyoruz, değerlere saygı gösterilmelidir” ifadeleriyle sona erdi.
Bakmadan Geçme