Ağrı'da bir yılın emeği kül oldu!
Ağrı merkeze bağlı Bezirhane Köyü'nde bir samanlıkta çıkan yangında yüklü miktarda saman yanarak kullanılamaz hale geldi.
Haberin Özeti
- • Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde bir samanlıkta çıkan yangın, bir çiftçinin bir yıllık emeği olan yüklü miktarda samanı küle çevirdi.
- • Köy sakinlerinin ilk müdahalesi yetersiz kalırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almayı başardı.
- • Yangın sonucu kışlık yem ihtiyacı karşılanamayan çiftçi büyük zarar görürken, çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Köye ulaşan ekipler, yoğun şekilde devam eden yangına müdahale ederek alevlerin daha fazla yayılmasının önüne geçmek için uzun süre çalışma yürüttü.
İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken, samanlıkta bulunan yüklü miktarda saman yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın, özellikle kış aylarında hayvanların yem ihtiyacını karşılamak amacıyla aylar süren emekle hazırlanan samanların kaybedilmesi nedeniyle çiftçiye büyük zarar verdi.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Doğubayazıt’ta işaret dili kursiyerleri tarihi mekânları gezdi
Kızılaslan: 'AĞKON’un önünde hiçbir engel yok'
Ağrı Dağı panayır alanına döndü, kamp merkezleri caddeyi andırıyor
Kaymakam Kübra Baka Kılıç’tan GS Tekstil’e ziyaret
Taşlıçay’da okullar yeni döneme hazırlanıyor
Ağrı’nın yeni buluşma noktası hizmete açıldı