Ağrı'da 'Bilim Dolu Günler' şenliği başladı
Ağrı'da düzenlenen 'Bilim Dolu Günler Bilim Şenliği', Abide Meydanı'ndan başlayan kortej yürüyüşü ve Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen etkinliklerle kapılarını açtı.
Haberin Özeti
- • Ağrı’da düzenlenen “Bilim Dolu Günler Bilim Şenliği”, Abide Meydanı’ndan başlayan kortej yürüyüşüyle başladı ve Millet Bahçesi’nde devam eden etkinliklerle yoğun ilgi gördü. Şenlik kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan bilimsel projeler sergilenirken, halk oyunları ve sahne gösterileri gerçekleştirildi. Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, etkinlikte yaptığı konuşmada bilimi herkes için erişilebilir hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Programa Ağrı Valisi Önder Bozkurt, il protokolü, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gün boyunca devam eden etkinliklerde öğrencilerin hazırladığı projeler ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Şenliğin önümüzdeki günlerde de çeşitli bilimsel etkinliklerle devam edeceği öğrenildi.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Ağrı Belediyesi’nden fırınlara sıkı denetim
Rus dağcılar kar fırtınasını aşarak Ağrı Dağı’nın zirvesine ulaştı
Ağrı’da haziran sonunda soba yeniden yandı
Ağrı’ya Güç Katacak OSB doğalgaz projesinde çalışmalar hızla ilerliyor
Başkan Hatunoğlu Tutak esnafını ziyaret etti
Vali Bozkurt Kars’ta temaslarda bulundu