Ağrı'da bayram tezgâhlara yansıdı

Bayram arifesinde fiyatlarını hal seviyesine çeken esnaf, hem yoğunluk oluşturdu hem de vatandaşın yüzünü güldürdü.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Ağrı’da Ramazan Bayramı arifesinde alışveriş yoğunluğu sürerken, bazı esnafların yaptığı indirimler tezgâhlara yansıdı. Özellikle Yeni Van Caddesi Dörtyol kavşağında bulunan Peynir Dünyası adlı iş yerinin fiyatları düşürmesi, vatandaşların ilgisini çekti.

Bayram öncesi artan fiyatlara karşı çözüm olarak ürünlerini hal fiyatına çektiklerini belirten iş yeri sahibi Cezmi Gelturan, vatandaşların uygun fiyatlarla alışveriş yapabilmesi için böyle bir adım attıklarını ifade etti.

İndirimlerin ardından tezgâhlarda yoğunluk oluşurken, vatandaşlar hem meyve hem de sebze alışverişlerini daha uygun fiyatlarla yapma imkânı buldu. Özellikle dar gelirli vatandaşlar için bu uygulama büyük kolaylık sağladı.

Ağrı'da bayram tezgâhlara yansıdı

Cezmi Gelturan yaptığı açıklamada,
“Bayram öncesi vatandaşlarımızın mağdur olmaması için fiyatlarımızı hal seviyesine indirdik. Amacımız hem satış yapmak hem de halkımıza destek olmak. Herkesi yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi.

Vatandaşlar ise yapılan indirimlerden memnun olduklarını belirterek, bayram alışverişini daha rahat gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Ağrı’da bayram hazırlıkları devam ederken, esnafın yaptığı bu tür indirimler hem alışveriş hareketliliğini artırdı hem de bayram sevincini çarşıya taşıdı.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme