Ağrı'da 24 saat sürecek yağış bekleniyor
Ağrı Valiliği, 25 Mart sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kar yağışı ve sis nedeniyle vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.
Haberin Özeti
- • Ağrı Valiliği, 25 Mart 2026 Çarşamba saat 09.00'dan itibaren 24 saat sürecek karla karışık yağmur ve kar yağışı bekliyor.
- • Özellikle yüksek kesimlerde etkili olması beklenen yağışlar nedeniyle, sürücülerin buzlanma ve sise dikkat etmesi istendi.
- • Valilik, 26 Mart Perşembe sabahına kadar aralıklarla devam edecek olumsuz hava koşullarına karşı tüm vatandaşları uyardı.
Ağrı Valiliği, il genelinde etkili olması beklenen olumsuz hava koşullarına karşı meteorolojik uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, 25 Mart 2026 Çarşamba günü saat 09.00’dan itibaren başlayacak yağışların, 26 Mart Perşembe günü saat 09.00’a kadar aralıklarla devam etmesinin beklendiği belirtildi.
Valilikten yapılan bilgilendirmeye göre, il genelinde yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışı görülecek. Hava koşullarının özellikle yüksek kesimlerde etkisini artırabileceği ifade edildi.
Ağrı Valiliği, tüm vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini vurgulayarak, özellikle sürücülerin buzlanma ve sis nedeniyle daha dikkatli hareket etmelerini istedi.
Bakmadan Geçme