Ağrı Beşir Derneği'nden ihtiyaç sahibi ailelere bayram şekeri desteği
Ağrı Beşir Derneği tarafından Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere toplam 600 kilogram bayram şekeri dağıtıldı.
Haberin Özeti
- • Beşir Derneği Ağrı Şubesi, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere 600 kilogram bayram şekeri dağıttı.
- • Yardım çalışmaları kapsamında çok sayıda aile ziyaret edilerek çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
- • Ağrı Beşir Derneği Şube Başkanı Umut Oğur, bayramların paylaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirdiğini belirterek destek veren hayırseverlere teşekkür etti.
Kurban Bayramı öncesinde sosyal yardımlaşma faaliyetlerini sürdüren Beşir Derneği Ağrı Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik bayram şekeri dağıtımı gerçekleştirdi. Dernek gönüllüleri tarafından yürütülen çalışma kapsamında kent genelindeki ailelere toplam 600 kilogram bayram şekeri ulaştırıldı.
Bayram sevincini ihtiyaç sahibi vatandaşlarla paylaşmak amacıyla gerçekleştirilen yardım çalışması kapsamında çok sayıda aile ziyaret edilirken, çocuklara da çeşitli ikramlarda bulunuldu. Dernek yetkilileri, özellikle bayram dönemlerinde dayanışma ve paylaşmanın önemine dikkat çekerek yardım faaliyetlerinin sürdürüleceğini ifade etti.
Ağrı Beşir Derneği tarafından yapılan açıklamada, “Ağrı Beşir Derneği olarak ihtiyaç sahibi ailelere 600 kilogram bayram şekeri dağıtımı yaptık. Bu hayra vesile olan bütün bağışçılarımızdan Allah razı olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun” ifadelerine yer verildi.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ağrı Beşir Derneği Şube Başkanı Umut Oğur ise yardımlaşmanın toplumsal birlik açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Ağrı Beşir Derneği Şube Başkanı Umut Oğur, “Bayramlar paylaşmanın, kardeşliğin ve dayanışmanın en güçlü şekilde hissedildiği özel günlerdir. Bizler de ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmak ve çocuklarımızın bayram sevincine ortak olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Gerçekleştirilen yardım çalışmasının vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığı öğrenilirken, dernek gönüllülerinin bayram süresince de ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destek faaliyetlerine devam edeceği belirtildi.
Bakmadan Geçme
