Ağrı'da Kar Temizliği Trafiği Kilitledi
Ağrı şehir merkezinde etkili olan kar yağışının ardından Ağrı Belediyesi ekipleri kar temizleme çalışmalarına hız verdi.
Ağrı şehir merkezinde etkili olan kar yağışının ardından Ağrı Belediyesi ekipleri kar temizleme çalışmalarına hız verdi. Güneşli havayı fırsat bilen ekipler, yollarda ve kaldırımlarda biriken kar kütlelerini şehir dışına taşımak için geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Ancak çalışmalar sırasında yolların tek şeride düşmesi, şehir merkezinde uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.
Özellikle şehrin en işlek noktalarından biri olan Erzurum Caddesi’nde devam eden kar kaldırma çalışmaları, trafiğin aksamasına yol açtı. Öğle saatlerinde mesai çıkışı ve Cuma namazına gitmek isteyen vatandaşlar yoğun trafikle karşılaştı. Atatürk Anıtı’ndan Millet Bahçesi’ne kadar uzanan araç trafiği, sürücülere zor anlar yaşattı.
Belediye ekipleri, ana arterlerde çalışmaların süreceğini belirtirken, vatandaşlar trafik sıkışıklığına karşı alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyarıldı. Şehir merkezindeki diğer caddelerde de benzer çalışmaların devam edeceği bildirildi.
Bakmadan Geçme





