Ziraat Bankası emekli promosyon 2024 ne kadar?

Ziraat Bankası emekli promosyon 2024 ne kadar?
Ziraat Bankası emekli promosyon 2024 ne kadar?

Ziraat Bankası Emekli Promosyonu 2024: Detaylar ve Başvuru Süreci

Ziraat Bankası, emeklilere sağladığı promosyon imkanlarıyla dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankalarının belirlediği promosyon tutarları hakkındaki açıklamalarıyla birlikte merak edilen Ziraat Bankası emekli promosyonu 2024 detayları da gündemde yerini alıyor.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, SGK emekli maaşlarını Ziraat Bankası aracılığıyla alan müşterilere 12.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi imkanı sunulmaktadır. Bu promosyon ödemesi 3 yıl boyunca peşin olarak yapılırken, 2022 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarları ödenmeden önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Emekli aylıklarını Ziraat Bankası'ndan alan müşteriler, promosyon ödemesinden faydalanabilmek için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Ziraat Bankası aracılığıyla alacaklarına dair başvuruda bulunmalıdır. Birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşteriler için promosyon tutarı, alınan maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.

Promosyon ödemesine başvurular, Ziraat Bankası şubeleri, İnternet Şubesi, Ziraat Mobil, ATM'ler, SMS veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla yapılabilmektedir. SMS ile başvuru yapmak isteyen müşteriler, "PRO TC Kimlik Numarası" formatında bir SMS göndererek başvurularını tamamlayabilirler. Başvuru süreciyle ilgili detaylı bilgi almak için ise 0850 220 00 00 numaralı Müşteri İletişim Merkezi ile görüşülebilir.

Ziraat Bankası'nın emekli promosyonu, emeklilerin mali durumlarına katkı sağlayan ve kolaylıkla başvurulabilen bir fırsat olarak öne çıkıyor. Bu promosyon ödemesiyle ilgili detaylı bilgilere bankanın resmi iletişim kanalları aracılığıyla ulaşılabilir ve başvuru süreci hakkında gereken adımlar atılabilir.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.